Prijzen en info huwelijksfotografie

Gezien ieder huwelijk andere wensen en mogelijkheden heeft is het bepalen van de prijs hiervan natuurlijk volledig afhankelijk. Toch probeer ik hier een zo duidelijk mogelijke benadering van vooraf aan op te maken. Zo staat niemand voor verrassingen. De prijzen zijn in 3 pakketten verdeeld en starten vanaf 780€. Wij bepalen samen één van deze pakketten en passen deze dan verder aan naar jullie wensen voor het huwelijk. Door de vele mogelijke extra’s zoals verlovingsshoot met eventuele uitnodigingen voor jullie huwelijk; albums zowel voor jullie als de ouders, afdrukken op verschillende materialen, bedankkaartjes,… deze mogelijkheden zorgen natuurlijk voor een persoonlijk opgemaakte prijs gezien niet iedereen dezelfde keuze’s maakt hierin.

Een feit is dat ieder pakket en iedere extra met dezelfde zorg wordt afgewerkt en reeds van de best mogelijke kwaliteit vertrekt. Op die manier heeft ieder pakket dezelfde hoogstaande afwerking waar ik voor kies.

Indien u vragen hebt omtrent de prijs van jullie huwelijksreportage twijfel dan niet om me hiervoor te contacteren. Ik stuur jullie dan per mail een brochure en prijslijst zodat jullie een idee van de geboden kwaliteit hebben die ik wens over te brengen op ieder van mijn werken.

Alvast veel succes met het samenstellen van jullie huwelijk en misschien tot binnenkort.

Huwelijksreportage | De Backer Michel - Huwelijksfotograaf