Huwelijksfotograaf De Backer Michel

Mijn naam is De Backer Michel en ik ben hoofdzakelijk huwelijksfotograaf, ik ben geboren te Aalst op 30 juli 1984. Ik studeerde toegepaste beeldende kunsten aan de Academie Voor Schone Kunsten te Aalst. Vandaag de dag woon en werk ik in Lede maar dit beperkt me niet om huwelijksreportages te verzorgen over heel België en zelfs daarbuiten.Sinds begin 2016 ontvang ik jullie met veel plezier in mijn eigen zaak te Lede. Hier kunnen we jullie huwelijk en de bijhorende wensen voor de trouwfoto’s reeds van te voren bespreken. Ook zijn er steeds werken aanwezig van voorgaande koppels om een idee te hebben wat voor kwaliteit ik jullie te bieden heb. Bekijk ook mijn portfolio en laat u inspireren!

Trouwfoto's op een unieke locatie

Trouwfoto’s met vleugje geschiedenis

Ik begon als fotograaf, vele jaren terug, met veel passie voor urban exploring. Het ontdekken van verlaten en vervallen gebouwen waarin het mijn doel is om de geschiedenis van deze gebouwen zo goed mogelijk over te brengen.
Dit kan gaan van huizen tot grootse fabrieken. Alles wat een geschiedenis heeft en reeds jaren verlaten is, heeft iets bijzonder om op foto vast te leggen.
Later begon ik als huwelijksfotograaf, hierin probeer ik mijn eigen stijl te behouden. Wie dus iets anders wenst dan de klassieke trouwfoto’s in het parkje, aan de vijver of het brugje die zal in mij zeker een geschikte samenwerking voor jullie huwelijksdag vinden.

Heel wat mensen hebben de weg naar mijn werk gevonden en bij deze wens ik deze mensen dan ook heel hartelijk te bedanken voor hun vertrouwen in mijn werk. Ik kan dan ook met trots mededelen dat elke klant steeds is weggegaan als een tevreden klant. Iets waar ik heel fier op ben en ook zo wens te behouden. Eender welk pakket ook werd verkozen. Het wordt met evenveel plezier en oog voor afwerking aan jullie bezorgd.

Indien jullie verdere interesse hebben of een eventuele afspraak wensen te maken, twijfel dan niet en contacteer mij. Misschien ben ik binnenkort de geschikte fotograaf voor jullie huwelijk.