top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDe Backer Michel

Als huwelijksfotograaf grenzen verleggen...

Meer dan tien jaar ben ik actief als huwelijksfotograaf. Jaar in jaar uit gaan klanten buiten met een tevreden gevoel en dat is maar best ook. Dat is van bij het starten van mijn zaak de eerste en belangrijkste factor geweest. En in de eerste jaren twijfel je wel eens vaker, heb ik het hier wel goed gedaan, gaat dit zijn wat ze wensen? Maar een tijdje later volgen dan de woorden, "wat zijn we blij dat we voor jou hebben gekozen". Het klinkt steeds als een geschenk voor me.


Dit jaar begon ik met dezelfde doelen als videograaf voor jullie huwelijk. De vraag is er eentje die de laatste jaren vaak terugkomt. Kan je eigen ook video? En ja eigenlijk wel maar het is nooit in me opgekomen om het in huwelijken te gaan doen. Dus ging ik op de vrije momenten maar eens aan de slag. Het huwelijk is me na een decennia ook niet meer nieuw dus ik weet goed hoe de dag eruit ziet of meestal toch.


Voor het huwelijk van Elke & Frederic ging ik naar Roeselare. Mooie stad en heel leuk koppeltje. Het beloofde een heerlijk mooie dag te worden want, ik breng eigenlijk altijd goed weer mee op jullie trouw. Dat was ook die dag niet anders. Het resultaat zie je in de film die ik voor hen maakte. Indien interesse in mijn werk als videograaf dan mogen jullie me natuurlijk steeds contacteren. Ik bekijk met veel plezier hoe ik jullie ten dienste kan zijn.


Alvast veel kijkplezier...43 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page