top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDe Backer Michel

Een jaar om snel te vergeten...

Ik zal u waarschijnlijk niets nieuws vertellen als ik zeg dat het voorbije jaar vooral beïnvloed werd door Corona en alle maatregelen die er mee gepaard gaan. Onze sector zit in dezelfde pot als de evenementen zoals muziek, film, cultuur,... en is zeer zwaar getroffen. Minder dan een kwart van de huwelijken ging in 2020 alsnog door als ik voor mijn eigen zaak spreek. Tot op heden valt er weinig te vertellen over wat 2021 zal brengen. Als huwelijksfotograaf is het ook afwachten naar eventuele versoepelingen en dat doet hele sector op dit moment. Catering, feestzalen, bruidswinkels, bloemenwinkels, videografen,... In welke mate gaan we van versoepelingen kunnen spreken. Wat zal het nieuwe "normaal" worden de komende tijd. Spreken we dan over maanden of jaren... wie zal het zeggen. Gaan feesten zoals we die voorheen kenden met 150 genodigden en meer doorgaan alsof er nooit wat aan de hand is geweest? Ik beken dat ik daar mijn sterke twijfels over heb maar ik hoop dat ik ongelijk heb natuurlijk.


Ik hoop met jullie van harte dat dit jaar meer mogelijkheden bied. Ik zie jullie dan ook allemaal graag verschijnen in mijn zaak zodat we kunnen bekijken en bespreken hoe jullie huwelijksdag er in tijden van en na Corona zou moeten uitzien. Ik hoop dat ik als huwelijksfotograaf een deel van die dag mag zijn. Jullie kiezen me voor jullie mooiste dag, ik bezorg jullie de mooie herinneringen eraan.

Tot binnenkort!


32 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page