top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDe Backer Michel

Einde van een schitterend jaar vol trouwreportages...

Bijgewerkt op: 28 mrt.

Na een periode waarin we allen zijn terecht gekomen en een redelijke ramp als huwelijksfotograaf... corona. Dit jaar was als vanouds. Druk en intens, opnieuw de eer gekregen van tientallen koppels om hun mooiste dag vast te leggen en ze ook een beetje beter te leren kennen. Want wie bij me langskomt weet dat ik niet de koele zakenman ben maar een hele spontane "jonge" gast van 38. Ik doe mijn job al bijna 13 jaar met nog even veel liefde als de eerste dag en dat ontgaat ook mijn koppels niet. Mijn agenda als huwelijksfotograaf raakt zowel voor 2023 als 2024 al aardig gevuld. Ik kijk alvast uit naar ieder huwelijk hiervan om jullie de mooiste trouwreportages te bezorgen.De trouwringen aan de vingers van bruid en bruidegom
De trouwringen

Afgelopen jaar was een jaar waarin ik meer dan ooit in eigen regio heb gewerkt. Mogelijks omdat ik eigenlijk geen reclame maak voor mijn werk op geen enkel platform. Het zorgt er mogelijk voor dat mensen buiten mijn eigen regio meer moeite moeten doen om me via Google terug te vinden. Maar voor mij geen gesponsorde plaatsingen op Google. Ik wens geen massa geld uit te geven om hoger te scoren in de Google rankings.Een momentje samen op een drukke huwelijksdag
Op de schouder

Eigen regio of niet ik maak voor ieder koppel mijn werk als huwelijksfotograaf een onvergetelijke ervaring door het afleveren van foto's waar ze nog veel jaren terug naar zullen kijken met even veel liefde als de manier waarop ik ze hun heb afgeleverd.Vanuit de lucht met de drone op jullie trouwdag
Huwelijksreportage en drone

Dit jaar ook voor het eerst wat meer gebruik gemaakt van de drone omdat veel koppels me daar toch de vraag stelden. Voorheen gebruikte ik deze vooral om videografie en minder om er plaatjes mee te schieten maar uiteindelijk levert het zeker mooie beelden op en gaan we richting 2023 zeker de drone zijn plaatsje voorzien in de fototassen.Een kunstige achtergrond met dit pas getrouwde koppel
Kunstig met koppels

43 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page