top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDe Backer Michel

In de wereld van een huwelijksfotograaf...

Bijgewerkt op: 3 jul. 2019

De mensen die me doorheen de jaren hebben leren kennen zowel privé als op zakelijk vlak weten dat ik heel vaak uit mijn hart spreek. Bij de start van deze blog pagina vind ik het dan ook belangrijk dat ik dat blijf doen. Op die manier leert u me kennen als dat nog niet het geval is, zoals ik ben. Daarom dat ik het ook graag even had over mijn werk als huwelijksfotograaf.


Ik ben bijna tien jaar actief als trouwfotograaf, er zijn dan ook al heel wat koppels aan mijn fototoestellen voorbij gekomen. Ik ging bijna een decennium terug voor het eerst aan de slag en had toen een duidelijke beeld van hoe ik dat zag. Ik had een grote passie met urban exploring opgebouwd in de jaren daarvoor. Misschien wel met fotografie van mooie locaties in het algemeen. Ik ging dan ook op zoek naar de mooiste combinaties, een prachtig pas getrouwd koppeltje, in een gebouw of een locatie met een lange geschiedenis. Het brengt me tot op heden nog steeds naar hele mooie plaatsen in Vlaanderen en daarbuiten, en dit samen met de meest uiteenlopende koppels.Trouwfotograaf Vlaanderen
Huwelijksfotograaf De Backer Michel

Na zoveel jaren actief te zijn als fotograaf op jullie huwelijken kan ik nog steeds met veel trots zeggen dat ieder getrouwd koppel tevreden mijn zaak heeft verlaten. In al die jaren heb ik nooit te horen dat iets niet in orde was of dat ik niet heb geleverd wat ik hen beloofde. Bij mij zal je dan ook geen praatjes horen die nergens op slaan. Ik werk graag in alle eerlijkheid en dat heeft me het verste gebracht.


Ik hoor ieder jaar de meest straffe verhalen van koppeltjes die bij een fotograaf zijn geweest om hun huwelijk te bespreken. Kilometervergoedingen die nergens op slaan maar wel nog een serieus grote kost worden op de factuur achteraf. Beloftes die worden gemaakt waar ik met grote ogen en oren naar luister. Volgende hoor ik dus heel regelmatig... Als de fotograaf zou komen te overlijden voor jullie huwelijk dan komt een even kwalitatieve fotograaf dit ongemak voor hen opvangen!? Straffe uitspraken want dat wil zeggen dat een andere trouwfotograaf de data gaat vrijhouden voor het geval dat hem wat zou overkomen. Nu kan men me iets wijsmaken maar dit vind ik echt absurd. De vraag die ik me bij zo zaken stel is, waarom men zo dingen wil proberen verkopen aan mensen? Helaas merk ik dan ook nog eens dat sommige koppels echt even duidelijk moet worden gemaakt dat dit helaas enkel uitspraken zijn maar concreet onmogelijk. Men gaat er enkel vanuit dat het niet zal gebeuren!


Ik hoop elke keer opnieuw dat iedereen een fijne en mooie ervaring opdoet met hun huwelijksfotograaf. En indien jullie interesse hebben in mijn werk, laat het dan zeker even horen. Misschien zien wij elkaar dan binnenkort!22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page