top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDe Backer Michel

Trouwfotograaf Oost-Vlaanderen

Op enkele honderden meters van een ander pasgetrouwd koppeltje ga ik vandaag terug aan de slag. Ik begeef me opnieuw richting Wetteren. Het beloofd ook nu weer een mooie zonnige en warme dag te worden. Ik breng de voorbije jaren als huwelijksfotograaf dan ook steeds de zon mee op jullie trouwdag. Misschien moet ik wel met de Heer hierboven eens wat afspraken beginnen maken wat dat betreft. Vandaag is het de beurt aan Sylvie & Sander, een nog vrij jonge bruid en bruidegom. Sander heeft al een aantal dagen last van zenuwen dus voor hem werd het stilaan tijd dat de trouwdag aanbrak. Zijn ziek zijn word al snel vergeten wanneer hij zijn bruid ziet verschijnen in het deurgat van het ouderlijke huis. Het begin van een aardig gevulde trouwdag. We gaan richting het stadhuis te Wetteren om hun burgerlijk huwelijk vast te leggen.

Burgerlijk huwelijk
Trouw stadhuis

Daarna gaat het naar "Feestzaal Geuzenhof". Ook hier zijn we de afgelopen jaren al verschillende malen geweest. We maken er foto's met de familie op het domein ernaast. Daarna gaat het met Sylvie & Sander nog even lang hun toekomstige woning en de boerderij van een familielid.


Fotoreportage trouwkoppel
Trouwreportage

Voor het kerkelijk huwelijk gaan we naar de Sint-Martinuskerk te Massemen. Met een oude tractor en kar worden ze van en naar de kerk gebracht. Na de receptie zit mijn dag als huwelijksfotograaf erop. Ik wens Sylvie en Sander nog een heel mooi leven samen en geniet binnenkort van jullie nieuwe woning.

trouwfoto gelukkige bruid
De lach van een bruid

33 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page